Folkekøkken

Folkekøkken

Generation Guld i samarbejde med Ældresagen og Lions Club, indsamlet 150.000 kr. i 2021. Dette beløb blev også opnået ved at arrangere folkekøkken, hvor folk kan spise pakistansk mad. Derfor er der, udover velgørenhedsløbet arrangeret folkekøkken i samarbejde med Hvidovres tre plejehjemmer dvs. Krogstenshave, Strandmarkshave og Dybenskærhave.

Grundet COVID-19 pandemi og social afstand regler var folkekøkken arrangementer ikke muligt I 2021.

Vi forventer at den her år vil vi have folkekøkken arrangementer I marts og april 2022 I Hvidovre kommunes 4 plejehjemmer:

 

Plejecenter Krogstenshave

Plejecenter Strandmarkshave

Plejecenter Dybenskærhave

Plejecenter Søvangsgården

 

Menu

  • Butter Chicken
  • Hvide ris
  • Linsesuppe
  • Blandet Salat

Seneste arrangementer

Folkekøkken

Plejecentret Strandmarkshave

16 Maj, blev der arrangeret et folkekøkken af GenerationGuld. Med omkring 85 spiste lystige gæster tilstede. Til sidst på dagen, samlede GenerationGuld 7000 kr.

Folkekøkken

Plejehjemmet Søvangsgården

Folkekøkken blev afholdte i Søvangsgården plejecentret. Der var dejlige pakistanks mad til de 40 gæster. GenerationGuld samlede 3000 kr.

Folkekøkken

Plejecentret Krogstenshave

GenerationGuld afholdte en folkekøkken for plejecentret I Krogstenshave. Hvor vi havede en fornøjelse at have 100 gæster tilstede, og samlede 8000 kr til et godt formål.

Folkekøkken

Plejecentret Dybenkærshave

Folkekøkken Dybenkærshave blev afholdt den 5 Maj 2022. Hvor 70 gæster spiste noget dejligt mad, og til sidst blev der insamlede 5500 kr til GenerationGuld.